Κερδίστε δώρα με τις παραγγελίες σας !

Το καλάθι αγορών σας

Το καλάθι σας είναι άδειο

Πάπλωμα, Κουβέρτα ή Κουβερλί ΆΝΕΜΟΣ: Ποιες οι διαφορές τους;

Πάπλωμα, Κουβέρτα ή Κουβερλί ΆΝΕΜΟΣ: Ποιες οι διαφορές τους;

Ο Φεβρουάριος είναι ο μήνας που έχουμε μια κρύο, μια ζέστη. Άλλες ημέρες θέλεις να κουλουριαστείς στο πάπλωμά σου κι άλλες φορές ψάχνεις να ρίξεις κάτι πιο ελαφρύ επάνω σου, μιας και νιώθεις την άνοιξη να είναι πιο κοντά από ότι περίμενες.

Το δίλημμα λοιπόν είναι ένα: Πάπλωμα, κουβέρτα ή κουβερλί; Ποιες είναι οι διαφορές τους και ποιο είναι πιο κατάλληλο για εσάς;

Πάπλωμα

beige quilt
blue quilt

Τα αγαπημένα σε όλους χουχουλιάρικα παπλώματα, που ορισμένοι από εμάς δυσκολευόμαστε να αποχωριστούμε. Τα παπλώματα αποτελούνται από δύο στρώματα, το περίβλημα και τη γέμιση. Το ενσωματωμένο γέμισμα, είναι σχεδιασμένο να συγκρατεί τον ζεστό αέρα και να αποβάλλει τον κρύο, προσφέροντας την μέγιστη αίσθηση ζεστασιάς κατά τη διάρκεια του ύπνου.
Επιλέξτε το πάπλωμα Sherpa με την κάτω όψη του να έχει ύφασμα σαν γούνα προβάτου ή το πάπλωμα Velvet Iron όπου η πάνω όψη θα σας κερδίσει με τη βελούδινη υφή του.

Κουβέρτα
blanket

grey blanket

Συνήθως την ξετρυπώνουμε από τα ντουλάπια μας όταν θέλουμε κάτι να μας κρατάει ζεστούς στον καναπέ μας ή όταν η θερμοκρασία ανεβαίνει και το πάπλωμα αρχίζει να μας ζεσταίνει υπερβολικά. Χωρίς εσωτερικό γέμισμα, η κουβέρτα έχει μικρότερη θερμική απόδοση από το πάπλωμα, ωστόσο αποτελεί μια εξίσου καλή λύση για καθημερινή χρήση και πιο εύκολο πλύσιμο, λόγω του μικρού όγκου της.

Για την πιο απαλή και γούνινη αίσθηση, επιλέξτε την κουβέρτα Άνεμος Vison Waves μονή ή υπέρδιπλη. Αν πάλι, αγαπάτε τη βαμβακερή αίσθηση η ιδανική κουβέρτα για εσάς είναι η Άνεμος Cotton Rich.

Κουβερλί

bed cover
bed cover

Τα κουβερλί αποτελούν μια πιο λεπτή μορφή κουβέρτας, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο επάνω από το πάπλωμα ή την κουβέρτα σας, όσο και μεμονωμένα τους πιο ζεστούς μήνες. ΜΙα επιπλέον χρήση των κουβερλί είναι και η διακοσμητική. Τοποθετήστε το επάνω από το πάπλωμα σας και ανανεώστε το υπνοδωμάτιό σας.

Για διαχρονική κομψότητα, επιλέξτε το Υπέρδιπλο Κουβερλί Initial από 100% βαμβακερό σατέν. Για μια πιο γλυκιά απόχρωση με χρώμα, διαλέξτε το KING Size Washed Grey.


Τώρα που ξέρετε τις διαφορές, εσείς ποιο θα επιλέγατε;



Προηγούμενη ανάρτηση
Επόμενη ανάρτηση